Itt van Orbán Viktor rendkívüli bejelentése: indul az állami kazán- és kályhaprogram

Pénzcentrum   
  Megosztom
Itt van Orbán Viktor rendkívüli bejelentése: indul az állami kazán- és kályhaprogram

Orbán Viktor ma reggel elmondta a Kossuth rádiónak, hogy két évvel meghosszabbítják az 5 százalékos lakásáfát. Ezen kívül arról is beszélt a miniszterelnök, hogy új programot indítanak annak a megvizsgálására, hol van lehetőség leválni a gázfűtésről.

Orbán Viktor ma reggel elmondta a Kossuth rádiónak, hogy meghosszabbítják az 5 százalékos lakásáfát. A döntést azzal indokolta, hogy sokan fogtak lakás- és házépítésbe, erre akar elég időt hagyni a kormány. Az intézkedést két évvel hosszabbították meg - írta a Pénzcentrum.

Segítenünk kell az embereknek, hogy le tudjanak jönni a gázról, ott, ahol erre van lehetőség. Újraindítjuk a Mátrai Erőmű már leállított termelőkapacitásait. A tűzifakivitelt betiltottuk. Meg kell vizsgálni, hogy újra tudjuk-e nyitni a barnakőszén bányáinkat. Az erdőgazdaságoknak pedig előírtuk, hogy vizsgálják meg, hogyan lehetne több tűzifát kitermelni

– mondta Orbán, majd arról is beszélt, elindul az állami kazán- és kályhaprogram, amelynek részleteit Palkovics László miniszter dolgozza ki.

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

penzcentrum

gazdaság

rezsinövelés

orbán viktor