Szünetel a szülészeti ellátás Tatabányán: ezért kell utazniuk a terhes anyukáknak

HelloVidék   
  Megosztom
Szünetel a szülészeti ellátás Tatabányán: ezért kell utazniuk a terhes anyukáknak

Öt napon át szünetel a szülészeti-nőgyógyászati ellátás a tatabányai Szent Borbála Kórházban. Az intézmény erről a múlt hét végén tájékoztatott a közösségi oldalán, amit a Magyar Hang vett észre. A nyári szabadságolások miatt Győrbe vagy Székesfehérvárra kell menniük a pácienseknek.

A bejegyzés szerint „a nyári szabadságolások miatt” már a múlt pénteken sem fogadták a pácienseket, de most kedden, pénteken, vasárnap és a jövő kedden is „más intézmények végzik” ügyeleti időben az intézményhez tartozó lakosok „szülészet-nőgyógyászati betegfelvételét és az új esetek ellátását”, írja a hvg.hu.

Hozzátették, hogy a napközben meginduló szülések Tatabányán folynak tovább, a napközbeni és a folytatólagos ellátás a megszokott rendben történik. A térség ellátása folyamatosan biztosított és egyetlen beteg sem marad ellátatlan.

Ugyanakkor Győr nagyjából 45, Székesfehérvár pedig 50 perc alatt érhető el autóval a Szent Borbála Kórháztól.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyári szabadság

tatabánya

szent borbála kórház

kórházi ellátás

szülészeti ellátás

győr

székesfehérvár