Nem bírják tovább: végleg lehúzza a rolót a vidék egyik kultikus gasztrohelye

HelloVidék   
  Megosztom
Nem bírják tovább: végleg lehúzza a rolót a vidék egyik kultikus gasztrohelye

Az Őrház Chill & BBQ az első hazai formáció, amely több mint egy éve kínál stabilan autentikus barbecue fogásokat. Hamarosan azonban már csak múlt időben beszélhetünk a kultikus helyről.

Őrház Sörkert Tahi néven indultak még 2013-ban, a fordulópontot a 2014-es év hozta, amikor is portfóliójukat markánsan bővítették fatüzeléses szmókeren, helyben sütött barbecue húsokkal. A fogadtatás minden várakozást felülmúlt, a Dunakanyarban az Őrház pillanatok alatt helyi legenda státuszt szerzett magának. Az Őrház konyháját a kezdetektől Jankovics Zoltán viszi, aki ma Magyarországon vélhetően a legtöbb tapasztalattal rendelkezik fatüzeléses szmóker kezelésében, és az erre építő barbecue konyha irányításában - írják róluk.

Az Őrház Chill & BBQ az első hazai formáció, amely több mint egy éve kínál stabilan autentikus barbecue fogásokat.

Pedig Magyarország egyik legjobb bbq-s helye (volt), de a top3-ban mindenképp ott a helyük, ráadásul meseszép környezetben, hatalmas fák alatt, a kempingnél lehet(ett) őket megtalálni.

A bezárás hírét Facebookon osztották meg. Ahogy írták:

Október 31., és VÉGE.
Addig még minden hétvégén jövünk (kivéve majd okt. 15-16.), aki szeretne még találkozni Őrház-sütéssel, addig teheti meg. Utána az Őrház bezár, nem szezonálisan, hanem végleg. Ennyi volt, ez sem kevés, közel 10 év, cca 1300 sütés. Köszönjük, a búcsú hétvégéi jönnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

infláció

bezárás

tahitótfalu

gasztronómia