Sokkoló rejtély: milliókkal a zsebében tűnt el a gyöngyösi válallkozó, mindenki őt keresi

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló rejtély: milliókkal a zsebében tűnt el a gyöngyösi válallkozó, mindenki őt keresi

A férfi egy építési cég ügyvezetője, aki azért ment a Heves megyei városba, hogy az ott zajló építkezésükön kifizesse a munkások bérét, így vélhetőleg több millió forint volt nála. A családapának azonban nyoma veszett.

Eltűnt egy 23 éves férfi Gyöngyösön. A családapa egy építési cég ügyvezetője, és azért utazott a Heves megyei városba, hogy az ott zajló építkezésen dolgozó munkásokat kifizesse. Ám a férfi nyomtalanul eltűnt a városban szeptember elején. Vélhetőleg több millió forint lehetett nála.

Az eltűnését követően másnap megtalálták a kocsiját és a pénztárcáját, ám a férfinek semmi nyoma nem volt. A rendőrség a minap közölte, ha szükséges, akkor a közeli Deli-tavat is átvizsgálják. Hétfőn pedig már meg is érkezett a szonár, amellyel a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány megkezdték a keresést.

A tó átkutatását a Help mentőkutyás egyesület a speciális búvárok segítségével kezdték meg a több, mint egy hete eltűnt férfi után. A víz mélysége azonban több, mint 3 méter, így a kutatás több napot is igénybe vehet - közölte az Index a Gyöngyösi TV Facebook-oldalán megjelent hírek nyomán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

nyomozás

gyöngyös