Elfogyott az orvos, ez a vidéki kórházi osztály is bezár: utazhatnak a beteg gyerekek

HelloVidék   
  Megosztom
Elfogyott az orvos, ez a vidéki kórházi osztály is bezár: utazhatnak a beteg gyerekek

Az indoklás szerint szakemberhiány miatt szünetel a Fejér Megyei Kórházban a gyermek gasztroenterológiai szakrendelés. A szülőknek most legkevesebb 40 kilométert kell utazni, ha ilyen vizsgálatra kell vinniük a gyermeküket.

A fehérvári kórház Fejér megye teljes területéről fogad betegeket, kedden viszont bejelentették, hogy a gyermek gasztroenterológiai szakrendelést ideiglenesen kénytelenek felfüggeszteni, mert nincs szakember.

A RTL Híradójának riportjából kiderült, hogy időpontot nem kellett lemondani senkinek egyelőre, a sürgős eseteket továbbra is ellátják, de az információs pontjukon azt javasolják mindenkinek, hogy

A szülőknek most legkevesebb 40 kilométert kell utazni, ha ilyen vizsgálatra kell vinniük a gyermeküket. De a veszprémi mellett ajánlanak még két budapesti szakrendelőt, ez legalább 64 kilométerre van, és egy győrit, ami 85 kilométerre.

Az RTL Híradónak nyilatkozó egészségügyi szakértő azt mondja: csak ebben a hónapban 35 hasonló eset volt:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

fejér megye

megszüntetés