Végleg bezár Sopron nagyhírű szállodája: 39 év után kerül lakat az ajtajára

HelloVidék   
  Megosztom
Végleg bezár Sopron nagyhírű szállodája: 39 év után kerül lakat az ajtajára

A soproni Lövér Szálloda 2022. november 1-jétől nem fogad vendégeket, ajtajára 39 év után lakat kerül. „ Az irreális anyagi terheink vállalása, illetve továbbhárítása vendégekre teljességgel lehetetlenné vált ” - indokolták a bezárást.

Tegnapi hírünk volt, hogy novembertől Sopronban az összes múzeumot bezárják. Ez azt jelenti, hogy fél éven keresztül egészen biztosan zárva lesz például a Lenck-villa és kertje, az Ó-Zsinagóga, a Patika-ház és a Tűztorony is. Ma a Nyugat.hu írta meg, hogy a bődületes rezsiterhek miatti bezárási hullámban koránt sincs vége Sopronban, ugyanis négy évtized után bezár a legismertebb soproni szálloda, a Hotel Lővér is, ráadásul végleg.

A soproni Lövér Szálloda 2022. november 1-jétől nem fogad vendégeket, ajtajára 39 év után lakat kerül

– olvasható a szálloda honlapján egy közleményben. Indoklásként annyi áll, hogy

tőlünk független külső körülmények kedvezőtlen alakulása végleg térdre kényszerít bennünket.

Ahogy a Nyugat.hu cikkében szerepel, mindez előre jósolható volt, ugyanis szeptember közepén a szálloda már kiküldött egy hírlevelet , amelyben arról tájékoztatta törzsvendégeit, vendégeit, barátait, hogy a "magyarázhatatlan ár- és energiakáosz” térdre kényszerítheti a szállodát. „ Az irreális anyagi terheink vállalása, illetve továbbhárítása vendégekre teljességgel lehetetlenné vált.” Akkor azt írták, hogy végleges döntés még nincs, de november 1-jétől egyelőre nem fogadnak újabb megrendeléseket. A döntés viszont most megszületett.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sopron

rezsinövekedés

bezárás