Végleg bezár Sopron nagyhírű szállodája: 39 év után kerül lakat az ajtajára

HelloVidék   
  Megosztom
Végleg bezár Sopron nagyhírű szállodája: 39 év után kerül lakat az ajtajára

A soproni Lövér Szálloda 2022. november 1-jétől nem fogad vendégeket, ajtajára 39 év után lakat kerül. „ Az irreális anyagi terheink vállalása, illetve továbbhárítása vendégekre teljességgel lehetetlenné vált ” - indokolták a bezárást.

Tegnapi hírünk volt, hogy novembertől Sopronban az összes múzeumot bezárják. Ez azt jelenti, hogy fél éven keresztül egészen biztosan zárva lesz például a Lenck-villa és kertje, az Ó-Zsinagóga, a Patika-ház és a Tűztorony is. Ma a Nyugat.hu írta meg, hogy a bődületes rezsiterhek miatti bezárási hullámban koránt sincs vége Sopronban, ugyanis négy évtized után bezár a legismertebb soproni szálloda, a Hotel Lővér is, ráadásul végleg.

A soproni Lövér Szálloda 2022. november 1-jétől nem fogad vendégeket, ajtajára 39 év után lakat kerül

– olvasható a szálloda honlapján egy közleményben. Indoklásként annyi áll, hogy

tőlünk független külső körülmények kedvezőtlen alakulása végleg térdre kényszerít bennünket.

Ahogy a Nyugat.hu cikkében szerepel, mindez előre jósolható volt, ugyanis szeptember közepén a szálloda már kiküldött egy hírlevelet , amelyben arról tájékoztatta törzsvendégeit, vendégeit, barátait, hogy a "magyarázhatatlan ár- és energiakáosz” térdre kényszerítheti a szállodát. „ Az irreális anyagi terheink vállalása, illetve továbbhárítása vendégekre teljességgel lehetetlenné vált.” Akkor azt írták, hogy végleges döntés még nincs, de november 1-jétől egyelőre nem fogadnak újabb megrendeléseket. A döntés viszont most megszületett.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sopron

rezsinövekedés

bezárás