Figyelem, változik az ügyfélfogadás: ezek az új időpontok mindenkit érintenek

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, változik az ügyfélfogadás: ezek az új időpontok mindenkit érintenek

Változik az ügyfélszolgálatok nyitvatartása. A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának ügyfélszolgálatainak nyitvatartása megváltozik 2022. október 14. és 15. között.

A központi ügyfélszolgálat a fővárosban (1132 Budapest, Kresz Géza utca 13-15.), és a megyei ügyfélszolgálatok (részletes lista) az alábbi rend szerint várják ügyfeleiket október 14. és 15. között:

Központi ügyfélszolgálat: október 14.: 8-14 óra; október 15.: 8-14 óra

Vidéki ügyfélszolgálatok: október 14.:8-14 zárva; október 15.: zárva

Kormányablakban működő NAV-ablakok: (Gyál, Pilisvörösvár, Szentendre, Szob) október 14.: 8-14 óra október 15.: zárva

A személyes ügyintézés helyett célszerű otthonról kapcsolatba lépni a NAV munkatársaival.

Ha bárkinek kérdése lenne, általános tájékoztatás előzetes regisztráció nélkül is kérhető az ingyenesen hívható NAV Infóvonalán, a 1819-es telefonszámon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nav

nyitvatartás

ügyfélszolgálat