Beszóltak a miniszternek: azért veszik az árstoppos termékeket, mert szegények az emberek

HelloVidék   
  Megosztom
Beszóltak a miniszternek: azért veszik az árstoppos termékeket, mert szegények az emberek

Tegnap nyilatkozta azt Nagy István agrárminiszter az RTL Híradónak, hogy csak átmeneti az áruhiány a hatósági áras termékekből. Szerinte ennek az az oka, hogy az emberek egyszerűen lelkesek és bespájzolnak. A vevők ugyankkor azt felelték a miniszternek, hogy a bizonytalanság és a szegénység az, ami miatt vásárolni kényszerülnek.

Az, ami most előfordul az az embereknek a lelkesedése. Be akarnak spájzolni belőle, mert azt gondolják, hogy hamar véget fog érni az akció, és el fog fogyni a polcokról.

- mondta Nagy arra, hogy a boltokban érezhetően fogyni kezdtek az újabb ársapkás termékek, írta meg a 24.hu. Az RTL Híradó megkérdezett néhány vásárlót, mit szólnak Nagy István szavaihoz.

Nem lelkesedésből, mert muszáj, mert félünk, hogy nem lesz. Tejet például nem lehet kapni, ami árstoppos

- mondta egyikük. Egy másik úgy fogalmazott:

nem lelkesedésből vásároljuk fel, hanem azért, mert az emberek szegények.

Az MSZP szerint érzéketlenség a minisztertől, hogy lelkesedésről beszél ebben a helyzetben, a szocialista Korózs Lajos nyilatkozott így a Híradónak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árstop

élelmiszerek

tojás

hatósági ár

nagy istván

bespájzolás