900 főt foglalkoztat, és folyamatosan zöldít Pécs egyik legnagyobb munkáltatója

HelloVidék   
  Megosztom
900 főt foglalkoztat, és folyamatosan zöldít Pécs egyik legnagyobb munkáltatója


Idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját a BAT Pécsi Dohánygyár Kft.

Az 1992-ben alapított BAT Pécsi Dohánygyár Kft. Budapesten több mint 100, Pécsett pedig több mint 900 főt foglalkoztat, a baranyai régió egyik legjelentősebb munkáltatója - tájékoztatta a cég a HelloVidéket.

A gyártókapacitás 2019-es bővítésének köszönhetően a globális vállalat egyik legfontosabb gyártóhelyévé vált a pécsi nikotinpárnagyár, amely közel 30 piacra gyártja ezt a terméktípust. A nikotinpárnagyár 2021-ben szerzett karbonsemlegességi tanúsítványt és kizárólag zöldáramot használ.

Itt és a másik két telephelyen, az idén 110 éves, történelmi pécsi dohánygyárban, illetve a 2014-ben alapított szivarkagyárban is folyamatosan keresik az energiahatékonyság javításának további lehetőségeit.

A közlemény kiemeli, hogy pénzügyi eredmények tekintetében a cég 2021-ben 178,7 milliárd forintos nettó árbevétel mellett közel tízmilliárdos adózott eredményt ért el.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

dohányipar

pécs

vállalat

munkáltató