Fontos változás a nyereményeknél: ezért rohamozzák most a magyarok a lottózókat

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás a nyereményeknél: ezért rohamozzák most a magyarok a lottózókat

Magyarország két legnépszerűbb lottójátékának halmozódása újra tízszámjegyűre duzzadt. A Hatoslottón 1 milliárdot meghaladó, az Ötöslottón pedig közel kétmilliárd forintos főnyeremény várja a játékosokat.

Január elsején sem az Ötös-, sem pedig a Hatoslottón nem született telitalálatos, így az Ötöslottón 1,85 milliárd várja a játékosokat, a Hatoslottón pedig 1,116 milliárd találhat gazdára. A halmozódás fej-fej mellett emelkedik, hiszen 10 hete nem született telitalálatos az Ötöslottón és ugyanennyi ideje halmozódik a nyeremény a Hatoslottón is.

Abban az esetben, ha a halmozódás kezdő időpontjától számított 1 éven belül tartott utolsó sorsoláson sincs nyertes az adott nyerőosztályban, akkor a halmozódás véget ér. A Szerencsejáték Zrt. ekkor a halmozott összeget még ugyanezen a sorsoláson a nyertest tartalmazó nyerőosztályok nyereményalap-hányadának megemelésére fordítja. Erre eddig még soha nem került sor.

Ha lesz telitalálat, akkor a szerencsésnek, aki helyesen tippeli meg a számokat 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. Fontos, hogy nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szerencsejáték

lottó

lottózók

ötöslottó

hatoslottó