Újabb vidéki városban terjeszkedik a gyorsétteremlánc: nemsokára itt nyithat az új Meki

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb vidéki városban terjeszkedik a gyorsétteremlánc: nemsokára itt nyithat az új Meki

A beruházás megkezdéséről egy új transzformátorház árulkodik, amelyen a „McDonald's étterem” felirat olvasható, de 2021-ben már nyilvánosságra került a létesítmény telepítési terve is. A hodpress.hu szerint a Csongrádi úton, a sportpálya szomszédságában üresen álló telken építik meg az új gyorséttermet, és bármikor megkezdődhetnek a kivitelezési munkák.

Hamarosan megkezdődhet Csongrád-Csanád megye negyedik McDonald’s éttermének építése Szentesen. A gyorsétteremlánc hazai egységeit működtető Progress Étteremhálózat Kft. az évek óta bejáratott két szegedi bázisa mellett tavaly rohamtempóban hozta tető alá és nyitotta meg a makói mekit. Az újabb helyszín, ahol fejlesztésbe kezdenek, a Kurca-parti város, ugyanis nemrégiben elkészült a majdani McDrive villamosenergia-ellátását biztosító transzformátor állomás. A Csongrádi úton, a sportpálya szomszédságában üresen álló telek a beruházó tulajdona, és az elkövetkezendőkben bármikor megkezdődhetnek a kivitelezési munkák.

Ami nem elhanyagolható körülmény, hogy a Progress Étteremhálózat Kft. tavaly roppant eredményes évet zárt. A Budapesti Értéktőzsde honlapján közölt féléves mérlegbeszámoló szerint 2022 első hat hónapjában 32,25 milliárd forint árbevételt ért el, ami 38,3 százalékos növekedés 2021 hasonló időszakához képest, az adózott eredmény pedig 2,242 milliárd forint volt. A dokumentumban kiemelték, hogy a forgalom bővülését egyebek mellett az új éttermek növekvő franchise bevételei segítették.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mcdonalds

szentes

csongrád-csanád megye

gyorsétterem