Folytatódik az árverseny: pazar lesz a nyári kínálat az ALDI balatoni üzleteiben

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik az árverseny: pazar lesz a nyári kínálat az ALDI balatoni üzleteiben

A nyár beköszöntével mindenki igyekszik kikapcsolódni és feltöltődni. Az ALDI szeretne hozzájárulni a gondtalan nyaraláshoz, ezért kiemelt figyelmet szentel a magyar turisztikai régiókban található üzleteinek. A nyaralók számára fontos, hogy minőségi és változatos termékeket találjanak a bevásárlás során, így az áruházlánc szezonális kínálata szem előtt tartja ezeket az igényeket.

Az ALDI által kínált széles termékválaszték nemcsak a helyi lakosokat, hanem a nyaralókat is szolgálja, akik kényelmesen tudnak bevásárolni a nyári időszakban. Az áruházlánc hosszabb nyitvatartási idővel és számos intézkedéssel biztosítja a gondtalan és kellemes bevásárlási élményt a fogyasztók számára. Az átlagosnál magasabb vásárlószámot szolgál ki Balaton környéki üzleteiben az áruházlánc, amely ismét bővített termékválasztékkal, köztük non-food termékkel, fagylaltokkal, grilltermékekkel és helyi borokkal készül a fő nyaralási szezonra.

A korábbi évek tapasztalata alapján, a magasabb vásárlószám minőségi és gördülékeny kiszolgálása érdekében ismét bővíti dolgozói létszámát az ALDI és közel 100 új, szezonális munkahelyet hoz létre a nyári időszakra a 10 érintett üzletben. A munkakeresők határozott idejű munkaviszony keretén belül dolgozhatnak teljes, vagy heti 20, 30, 35 órás részmunkaidőben.

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit, így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén bruttó 399 525 forint, 35 óra esetén 466 113 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 532 700 forint a járandóság.

Az ALDI juttatási csomagja kivételesen vonzó ajánlat lehet azok számára, akik a nyári időszakban a Balaton környékén vállalnának munkát. Az áruházlánc ezekbe a pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja.

Kiemelt nyári ajánlatok – non-food termékek külön sátrakban

Az ALDI számára mindig is fontos volt, hogy minél több kiváló minőségű magyar terméket kínáljon a vásárlóknak, ami a borválasztékban is megmutatkozik az ALDI VINOTÉKA részlegén. Az áruházlánc idén is több helyi termelő borát szeretné elérhetővé tenni a vásárlók számára, illetve ismét borhűtőket telepít számos üzletébe, amelyekkel biztosítja a megfelelő tárolási hőmérsékletet, és lehetővé teszi, hogy a bor a vásárlás után azonnal fogyasztható legyen.

A Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletek a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővülnek, ahol a nem-élelmiszer jellegű termékek, így például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek. Ezen felül minden tókörnyéki áruházban fagylaltszigeteket alakít ki az ALDI, ahol a vásárlók – további 5-6 fagyasztóládában – széles választékban találják a fagylaltokat és jégkrémeket.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

aldi

balaton

árak

nyitvatartás

nyári ajánlatok