Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia: járókelők mellett driftelt egy férfi Sárospatakon

MTI   
  Megosztom
Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia: járókelők mellett driftelt egy férfi Sárospatakon

Veszélyes közlekedési szituáció miatt megrémült sárospataki járókelők hívták a rendőröket 2023. augusztus 22-én 13 óra 45 perc körül – olvasható a rendőrség honlapján.

A bejelentés szerint egy kocsi sofőrje a Béla király tér és a Rákóczi út kereszteződésében egy hirtelen manőverrel járművét kanyarodás közben megcsúsztatta, majd sodródni kezdett a járdasziget felé, ahol a gyalogosok erősen megijedtek. A szerencsén és csak centimétereken múlott, hogy a kockázatos attrakció miatt nem sérült meg senki.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében perceken belül azonosították, majd elfogták a szabálysértés feltételezett elkövetőjét. A fiatalembert a rendőrök előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően a hatóság 40 ezer forint pénzbírsággal sújtotta, és két hónapra eltiltotta a vezetéstől.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

drift

sárospatak