Itt a bejelentés: több száz millió forint uniós forrást nyert el ez a négy település

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: több száz millió forint uniós forrást nyert el ez a négy település

Csaknem 354 millió forint uniós forrást nyert el négy dél-békési település az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből.

A Békés vármegyei önkormányzat tájékoztatása szerint Békéssámson az önkormányzati napközi konyha energetikai korszerűsítését finanszírozhatja 47 millió forintból. Csanádapáca az Arany János Művelődési Ház energetikai fejlesztését valósíthatja meg mintegy 136 millió forintból - számolt be róla az MTI.

Gádoros a Gondozási Központ energetikai felújítására fordíthat 98 millió forintot; Kardoskút pedig a felújítandó általános iskola és a művelődési ház energetikai korszerűsítésére kapott 73 millió forintot.

Békés vármegyébe megközelítőleg 86 milliárd forint érkezhet a 2021-2027-es uniós fejlesztési ciklusban. Eddig körülbelül 35 milliárd forint pályázati forrásról született döntés.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

beruházás

támogatás

uniós forrás