Sokmilliós támogatást kapott a vidéki település: ezek a fontos fejlesztések valósulnak meg

MTI   
  Megosztom
Sokmilliós támogatást kapott a vidéki település: ezek a fontos fejlesztések valósulnak meg

Csaknem 200 millió forintból aszfaltoznak le öt utcát a Békés vármegyei Mezőhegyesen - közölte az önkormányzat.

A 195,5 millió forintot a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből nyerték el, mint írták, a tervezés során szempont volt, hogy olyan utcákat válasszanak ki, amelyek rendelkeznek építési engedéllyel, hogy így is gyorsítani lehessen a megvalósítást.

A területen kiépítik a csapadékvíz elvezető csatornákat is. Az egyik utcán speciális, a víz helyben tartását segítő ökoburkolat készülnek, amivel a csapadékvíz helyben tartása is megvalósul - írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útépítés

aszfaltozás

terület- és településfejlesztési operatív program

mezőhegyes