Baleset történt a debreceni BMW-gyárban: súlyosan megsérült egy munkás

HelloVidék   
  Megosztom
Baleset történt a debreceni BMW-gyárban: súlyosan megsérült egy munkás

Súlyosan megsérült egy munkás a debreceni BMW-gyár építkezésén – tudta meg az RTL Híradó. Az információikat a BMW Group megerősítette, azt írták, hogy a baleset kedden történt és a hatóságok jelenleg is vizsgálják az eset körülményeit.

A Debreceni Rendőrkapitányság a híradó megkeresésére azt közölte, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indítottak eljárást. A nyomozás érdekeire hivatkozva bővebb tájékoztatást nem adtak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

debreceni bmw-gyár

bmw-gyár