Kigyulladt egy Vas megyei hulladék feldolgozó: nagy erőkkel dolgoznak a helyszínen a tűzoltók

MTI   
  Megosztom
Kigyulladt egy Vas megyei hulladék feldolgozó: nagy erőkkel dolgoznak a helyszínen a tűzoltók

Megakadályozták a lángok továbbterjedését a műanyag hulladékot feldolgozó üzemben a Vas vármegyei Szemenye község határában, a 8-as főút mellett, a tűzoltók továbbra is nagy erőkkel dolgoznak a helyszínen, víz- és habsugarakkal folyamatosan oltják a tüzet - közölte a katasztrófavédelem.

Az üzemben hétfő hajnalban ütött ki tűz, ötezer négyzetméternyi területen hatalmas lángokkal égett a négy-öt méter magasra felhalmozott és bálákba rendezett hulladék. Azóta három habsugárral a terület felét lefedték és megszüntették az intenzív lángolást. A bálákat folyamatosan bontják erőgépekkel, azok felét már le is bontották.

A Zala vármegyei katasztrófavédelmi mobil labor mérései nem mutattak ki a normálistól eltérő értékeket a levegőben a környező településeken, csak enyhe füstszagot éreztek néhol.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hulladék feldolgozó üzem

hulladék feldolgozó

tűz