Lecsapott a NAV: hamis ruhát és rengeteg cigit rejtett a bolgár furgon

MTI   
  Megosztom
Lecsapott a NAV: hamis ruhát és rengeteg cigit rejtett a bolgár furgon

A pénzügyőrök 700 doboz, magyar zárjegy nélküli cigarettát és 107 hamis ruhát találtak két bolgár autósnál az M7-es autópálya lepsényi pihenőhelyén - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A közlemény szerint a bolgár sofőr és utasa Olaszországba tartott éppen, amikor az egyenruhások átvizsgálták az autójukat; a két férfi az ülések alatt, bőröndökben, illetve az utastérben fekete fóliába csomagolva adózatlan cigarettát, zsákokban pedig hamis cipőket, melegítőket és zoknikat rejtett el.

A NAV munkatársai a hamis ruhákat és az adózatlan cigarettát lefoglalták, majd jövedéki törvénysértés és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűncselekménye miatt eljárást indítottak

- írták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cigarettacsempész

cigicsempész

hamis ruha

nav

nemzeti adó- és vámhivatal