Vadiúj kerékpárutat adtak át a Kis-Balatonnál: rég vártak erre a bringások

MTI   
  Megosztom
Vadiúj kerékpárutat adtak át a Kis-Balatonnál: rég vártak erre a bringások

A Kis-Balaton térségében négy települést összekötő, 12 kilométer hosszú új kerékpárút épült 647 millió forintból. A bicikliút Egeraracsát, Esztergályhorvátit, Zalaszabart és Zalaszentmártont köti össze.


 

A Kerékpárral a romantikus Zalában elnevezésű pályázat révén a kerékpáros turisták számára lehetővé válik a helyi és térségi jelentőségű, turisztikai vonzerőt jelentő kulturális, épített és természeti örökségek elérése.

Az új, közel 12 kilométeres, pihenőhelyekkel és szervizelési pontokkal is kiegészített útvonal több meglévő kerékpárúthoz is kapcsolódik, így a Zalavár és Balatonhídvég közötti, a nyugat-balatoni kerékpárúthoz, illetve az országos kéktúra útvonalakhoz és a Via Sancti Martini zarándokúthoz is.

A fejlesztés eredményeképpen még könnyeben megközelíthetővé válik kerékpárral a Balaton, a Kis-Balaton, Zalakaros, Kehidakustány és Lenti, illetve az itt lévő szálláshelyek, vendéglátóhelyek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdagság

kerékpárút

fejlesztés

kis-balaton