Ez fájni fog: már szerelik a sorompókat, megszűnik ennél a Sparnál az ingyenes parkolás

infostart.hu   
  Megosztom
Ez fájni fog: már szerelik a sorompókat, megszűnik ennél a Sparnál az ingyenes parkolás

A napokban többen szembesültek azzal, hogy a székesfehérvári Interspar parkolójához bevezető szakaszokon "furcsa szerkezeteket" szereltek fel, amelyek leginkább a fizetős parkolók sorompót tartó oszlopaihoz hasonlók. Vajon fizetni kell majd itt a parkolásért? Kiderült a mai a Feol cikkéből.


 

A megyei lap adott hírt arról, hogy székesfehérvári Budai úti Interspar és a mellette lévő OBI parkolóit gyakran használták a helybeliek akkor, amikor a szomszédos csarnokban kosárlabda-mérkőzés zajlott. Ahogy megjegyezték, feltehetőleg ezzel függ össze, hogy a parkolóban az elmúlt időszakban a bevezető részeken fekete színű oszlopokat alakítottak ki, az ide parkoló autósok pedig már tudni vélik, hogy fizetni kell majd annak, aki itt akarja hagyni az autóját huzamosabb ideig.

A Spar kommunikációs vezetője, Maczelka Márk arról tájékoztatta a lapot, hogy fizetős parkolást csak abban az esetben vezetik be, amikor tömegesen jelennek meg autók - kizárólag parkolási céllal - áruházaik parkolóiban, akadályozva vevőinket a gördülékeny bevásárlásban.

A lényeg azonban az, hogy Székesfehérváron a Spar vásárlói számára az első 2 óra parkolás ingyenes lesz, a tesztüzem pedig 2024. januárjában veszi kezdetét.

Magyarán fizetős lesz a parkoló, az még nem világos, hogy az ingyenes 2 óráért vásárolni is kell-e.

- tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

interspar

parkoló

parkolás