Újraindul a Dunaferr: kiderült, mire számíthatnak a dolgozók

HelloVidék   
  Megosztom
Újraindul a Dunaferr: kiderült, mire számíthatnak a dolgozók

Az átszervezési folyamat során a LIBERTY Dunaújváros megtartja munkatársait, folyamatosan fizeti a béreket, és már az év első felében elindítja azokat az átképzési tanfolyamokat, amelyek felkészítik a munkavállalókat a magasabb technológiai értéket képviselő elektromos kemencék működtetésére (ezek beszerzéséről kínai partnerével 2023 őszén írt alá megállapodást a LIBERTY).

Újraindította a termelést a LIBERTY Dunaújváros, Magyarország legnagyobb acélgyártója, amelyet a LIBERTY Steel Group 2023 októberében vásárolt meg – számolt be róla az economx.hu.

A cég folyamatosan bővíti a termelést, hogy minél előbb a lehető legmagasabb színvonalon szolgálhassák ki magyarországi és európai vevőiket

– mondta Ajay Aggarwal, a LIBERTY Steel Group európai elnöke.

Hozzátette, ez az első lépés a vállalat megújulásában, amely nemcsak a Liberty Dunaújvárosnak és alkalmazottainak, hanem Dunaújváros egész közösségének előnyös lesz. Mindez része a LIBERTY Dunaújváros 100 napos programjának, amely a folyamatos kapacitásbővítés mellett átállítja a céget a hatékonyabb működésre, így készítve fel azt a várható piaci fellendülésre. Ehhez tartozik a működés szempontjából indokolatlan költségek csökkentése, amelynek eredményeként a korábbiakhoz képest kevesebb külső szolgáltatást vesznek igénybe. A várható piaci kereslet szempontjából optimális termékösszetételt alakítanak ki, és ahhoz igazodó termelési ütemtervet állítanak fel.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

dunaújváros

dunaferr

gazdaság

gyár

munka