Szijjártó Péter bejelentette: jövőre megépülnek a kecskeméti Mercedes gyár új egységei

MTI   
  Megosztom
Szijjártó Péter bejelentette: jövőre megépülnek a kecskeméti Mercedes gyár új egységei

Az eredeti megállapodás szerinti ütemterv mentén halad a Mercedes új kecskeméti gyáregységeinek építése - közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn közösségi média oldalán.

Szijjártó Péter azt írta, hogy a mintegy 400 milliárd forintos beruházással a Mercedes megduplázza kecskeméti gyártókapacitását.

Hozzátette, hogy új karosszériagyártó és új összeszerelő üzem is létesül, amivel új munkahelyek jönnek létre. Szijjártó Péter azt is közölte, hogy Jörg Burzer termelésért és ellátási láncért felelős igazgatósági tag ismét megerősítette, hogy a Mercedes hosszú távon számol a globális működésének kulcshelyszíneként Kecskeméttel.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

mercedes

kecskemét

szijjártó péter

bejelentés

gazdaság

autóipar