Több száz milliós beruházás Békéscsabán: de mi történik a városban?

MTI   
  Megosztom
Több száz milliós beruházás Békéscsabán: de mi történik a városban?

Háromszáz millió forintos fejlesztést hajtott végre a főként szerkezetépítéssel foglalkozó Bonag Kft. két békéscsabai telephelyén - közölte a cég.

A fejlesztéshez 173,26 millió forintot a Gazdaságfejlesztési- és Innovációs Operatív Program (GINOP) Plusz keretéből nyerték el, 127 milliót önerőből biztosítottak.

Az összegből egyik telephelyen építettek egy csaknem 400 négyzetméteres kereskedelmi létesítményt 170 négyzetméteres üzlettérrel, belső raktárral, irodával, kiszolgáló térrel. Az épületben napelemes rendszert és hőszivattyús fűtést parkolókat alakítottak ki.

A másik telephelyre - ahol a szóródó anyagok tárolását és értékesítését végzik - egy 60 tonnás hídmérleget szereztek be, és két autóra szerelt darut cseréltek le. Az 1991-ben egy magánszemély által alapított cég fő profilja a szerkezetépítés, amely kiegészül mély-, út- és hídépítési feladatok ellátásával is. Két békéscsabai telephelyük mellett megtalálhatók Eleken és Gyulán is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fejlesztés

beruházás

békéscsaba