Bámulatos égi jelenség Szabolcsban: fotókon a gigászi szupercella

HelloVidék   
  Megosztom
Bámulatos égi jelenség Szabolcsban: fotókon a gigászi szupercella

Az időjárás nem kímélte Szabolcsot sem, brutális szupercella terítette be a megye egét. Olvasónk küldte képeken mutatjuk, milyen félelmetesen közelített a brutális felhőtömeg Kállósemjén felé.

Ahogy arról olvasónk beszámolt, percek alatt beterítette az eget a sötét felhőzet, majd zuhogni kezdett az eső. Villálás és mennydörgés kísérte a szupercellát, mely szerencsére gyorsan áthaladt a település fölött. Olvasónk képein láthatjuk az egyszerre csodálatos és félelmetes felhőtömeget.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szupercella

időjárás

felhő

égi jelenség

szabolcs

szabolcs-szatmár-bereg megye

kállósemjén