Bámulatos égi jelenség Szabolcsban: fotókon a gigászi szupercella

HelloVidék   
  Megosztom
Bámulatos égi jelenség Szabolcsban: fotókon a gigászi szupercella

Az időjárás nem kímélte Szabolcsot sem, brutális szupercella terítette be a megye egét. Olvasónk küldte képeken mutatjuk, milyen félelmetesen közelített a brutális felhőtömeg Kállósemjén felé.

Ahogy arról olvasónk beszámolt, percek alatt beterítette az eget a sötét felhőzet, majd zuhogni kezdett az eső. Villálás és mennydörgés kísérte a szupercellát, mely szerencsére gyorsan áthaladt a település fölött. Olvasónk képein láthatjuk az egyszerre csodálatos és félelmetes felhőtömeget.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szupercella

időjárás

felhő

égi jelenség

szabolcs

szabolcs-szatmár-bereg megye

kállósemjén