Bámulatos égi jelenség Szabolcsban: fotókon a gigászi szupercella

HelloVidék   
  Megosztom
Bámulatos égi jelenség Szabolcsban: fotókon a gigászi szupercella

Az időjárás nem kímélte Szabolcsot sem, brutális szupercella terítette be a megye egét. Olvasónk küldte képeken mutatjuk, milyen félelmetesen közelített a brutális felhőtömeg Kállósemjén felé.

Ahogy arról olvasónk beszámolt, percek alatt beterítette az eget a sötét felhőzet, majd zuhogni kezdett az eső. Villálás és mennydörgés kísérte a szupercellát, mely szerencsére gyorsan áthaladt a település fölött. Olvasónk képein láthatjuk az egyszerre csodálatos és félelmetes felhőtömeget.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szupercella

időjárás

felhő

égi jelenség

szabolcs

szabolcs-szatmár-bereg megye

kállósemjén