Erre senki sem számított: újra felbukkant a kiskunhalasi párduc, de egészen máshol + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki sem számított: újra felbukkant a kiskunhalasi párduc, de egészen máshol + Videó

Kecskeméten, a Gábor Dénes utca környékén látták a feketepárducot, amely nem rég Kiskunhalason tűnt fel. A rendőrség több egységgel keresi az állatot.

Időközben Ballószögön is látni vélték a fekete párducot. A Hiros.hu szerint a Wéber kanyarban ugrott át egy busz előtt.

A hírportálnak Ugrina Csaba is nyilatkozott, aki a Gábor Dénes utcán található Ritz üzemében dolgozik. Innen vette észre a fűben lopakodó nagymacskát.

Először csak egy mozgó fekete foltra lettem figyelmes, azt hittem egy őz vagy egy kutya lehet. Aztán elővettem egy nagy teljesítményű fényképezőt, és ráközelítettem. Akkor láttam, hogy valószínűleg a párduc járkál erre

– mondta Csaba. Azt is hozzátette, hogy az M5-ös felé haladt a párduc.

Ugrina Csaba azonnal értesítette a rendőrséget, gyorsan ki is érkeztek a helyszínre. Horváth Erika rendőrségi sajtóreferenstől megtudtuk, hogy több egységük is a Homokbányán van, alaposan átfésülik a környéket. A helyszínen vannak a Kecskeméti Vadaskert szakemberei: Tarjányi Antal állatgondozó és Tokovics Tamás igazgató is. Ők is keresik a nagymacskát.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fekete párcus

kecskemét

kiskunhalas