Erre senki sem számított: újra felbukkant a kiskunhalasi párduc, de egészen máshol + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki sem számított: újra felbukkant a kiskunhalasi párduc, de egészen máshol + Videó

Kecskeméten, a Gábor Dénes utca környékén látták a feketepárducot, amely nem rég Kiskunhalason tűnt fel. A rendőrség több egységgel keresi az állatot.

Időközben Ballószögön is látni vélték a fekete párducot. A Hiros.hu szerint a Wéber kanyarban ugrott át egy busz előtt.

A hírportálnak Ugrina Csaba is nyilatkozott, aki a Gábor Dénes utcán található Ritz üzemében dolgozik. Innen vette észre a fűben lopakodó nagymacskát.

Először csak egy mozgó fekete foltra lettem figyelmes, azt hittem egy őz vagy egy kutya lehet. Aztán elővettem egy nagy teljesítményű fényképezőt, és ráközelítettem. Akkor láttam, hogy valószínűleg a párduc járkál erre

– mondta Csaba. Azt is hozzátette, hogy az M5-ös felé haladt a párduc.

Ugrina Csaba azonnal értesítette a rendőrséget, gyorsan ki is érkeztek a helyszínre. Horváth Erika rendőrségi sajtóreferenstől megtudtuk, hogy több egységük is a Homokbányán van, alaposan átfésülik a környéket. A helyszínen vannak a Kecskeméti Vadaskert szakemberei: Tarjányi Antal állatgondozó és Tokovics Tamás igazgató is. Ők is keresik a nagymacskát.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fekete párcus

kecskemét

kiskunhalas