Ismét medvét láttak a Bükkben: lehet, hogy nem is egy kóborol Cserépfalu közelében

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét medvét láttak a Bükkben: lehet, hogy nem is egy kóborol Cserépfalu közelében

A napokban a Bükk-vidék középső részén, Cserépfalu közelében kapták lencsevégre. A Bükkben járó medve legutóbb kedden tűnt fel a kamera előtt - írja a heol.hu.

Csendes Péter, Cserépfalu polgármestere adta hírül portálunknak, hogy a Bükkben járó medve több napon is feltűnt a vadkamerák felvételein

- írja a portál.

Hozzátették, a polgármester elmondása szerint kedd óta nem látták a vadállatot, de az első észlelés óta több kamerát is kihelyeztek az erdőben, hogy minél jobban megfigyelhessék a medvét. A város vezetője úgy fogalmazott

nem biztos, hogy csak egy medve van a környéken, hiszen a képeken nem tökéletesen kivehető a színük, még az is lehet, hogy több állat is jár a területen.

Csendes Péter elmondta, hogy a település környékén már tavaly ilyenkor is láttak medve. A lakosokat arra kéri, hogy

a veszély elhárultáig fokozott óvatossággal tartózkodjanak a külterületeken és kiemelten figyeljenek a haszon- és háziállataik biztonságára is.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medve

medve észlelés

bükk

cserépfalu

medvék