Vaddisznók garázdálkodtak Salgótarján utcáin: fotókon az éjjeli látogatók

MTI   
  Megosztom
Vaddisznók garázdálkodtak Salgótarján utcáin: fotókon az éjjeli látogatók

A HelloVidék is rendszeresen beszámolt már olyan esetekről, ahol vadállatok - őzek, rókák, vaddisznók - bukkantak fel nagyobb városokban, erdő közeli településeken. Most Salgótarjánban láttak vaddisznókat az éjszaka leple alatt tivornyázni az utakon. 

Ahogy arról korábban írtunk, az elmúlt időszakban rendszeressé vált, hogy egyes településeken felbukkannak vaddisznók. Sok esetben a város vezetése igyekszik gondoskodni arról, hogy az állatokat befogják, hiszen egy-egy megvadult anyakoca az emberre is veszélyes lehet.

Sok állat félelem nélkül merészkedik kertekbe, gyümölcsösökbe is. Ezt persze nehéz lenne elkerülni, hiszen a kertekbe, udvarokba betévednek az avar közé sünök, nyulak és sajnos van olyan is, hogy rókák, vaddisznók okoznak károkat. Sok gazda orra alá törnek borsot azzal, hogy megdézsmálják a termést vagy elcsennek néhány haszonállatot, de ez még nem azt jelenti, hogy ki kell irtanunk őket. Van néhány barátságosabb módszer is, amivel érdemes megpróbálkozni, amivel meg tudjuk előzni az állatbetöréseket. Ezeknek jártunk utána körábban, amiről többet ide kattintva olvashatunk.

Most viszont jöjjenek a képek a Salgótarjánba tévedt vaddisznókról:

Fotó: MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vaddisznó

salgótarján

nógrád

nógrád megye