Vaddisznók garázdálkodtak Salgótarján utcáin: fotókon az éjjeli látogatók

MTI   
  Megosztom
Vaddisznók garázdálkodtak Salgótarján utcáin: fotókon az éjjeli látogatók

A HelloVidék is rendszeresen beszámolt már olyan esetekről, ahol vadállatok - őzek, rókák, vaddisznók - bukkantak fel nagyobb városokban, erdő közeli településeken. Most Salgótarjánban láttak vaddisznókat az éjszaka leple alatt tivornyázni az utakon. 

Ahogy arról korábban írtunk, az elmúlt időszakban rendszeressé vált, hogy egyes településeken felbukkannak vaddisznók. Sok esetben a város vezetése igyekszik gondoskodni arról, hogy az állatokat befogják, hiszen egy-egy megvadult anyakoca az emberre is veszélyes lehet.

Sok állat félelem nélkül merészkedik kertekbe, gyümölcsösökbe is. Ezt persze nehéz lenne elkerülni, hiszen a kertekbe, udvarokba betévednek az avar közé sünök, nyulak és sajnos van olyan is, hogy rókák, vaddisznók okoznak károkat. Sok gazda orra alá törnek borsot azzal, hogy megdézsmálják a termést vagy elcsennek néhány haszonállatot, de ez még nem azt jelenti, hogy ki kell irtanunk őket. Van néhány barátságosabb módszer is, amivel érdemes megpróbálkozni, amivel meg tudjuk előzni az állatbetöréseket. Ezeknek jártunk utána körábban, amiről többet ide kattintva olvashatunk.

Most viszont jöjjenek a képek a Salgótarjánba tévedt vaddisznókról:

Fotó: MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vaddisznó

salgótarján

nógrád

nógrád megye