Tudod már, hova mész szombaton? Ezt a bulit ne hagyd ki!

HelloVidék   
  Megosztom
Tudod már, hova mész szombaton? Ezt a bulit ne hagyd ki!

A PLÁZS a nyaralás és a buli epicentruma, a siófoki Nagystrand fehérhomokos partszakasza, ahol úgy érezhetjük magunkat, mintha egy tengerparton sütkéreznénk. A Calzedonia Beach Partyján június 22-én két igazi nagyágyú, a Halott Pénz, majd a Necc Party csapata gondoskodik a felejthetetlen estéről - olvasható a PLÁZS sajtóközleményében.

Már nem egyszer csapott fergeteges bulit itt a Halott Pénz, így az idén 15 éves zenekar természetesen a jubileumi turnéból sem hagyta ki a PLÁZSt.

Mindig kiemelten kezeljük a Plázsos fellépéseket, szeretünk ott fellépni. Az eddigi tapasztalataink nagyon jók, reméljük idén is velünk tart a közönség erre a különleges helyszínre.

– mondta Marsalkó Dávid, a zenekar frontembere.

Dávid azt is elárulta, hogyha a Balaton közelében járnak, mindig igyekeznek kihasználni a lehetőséget egy kis lazításra. „A vízpart fel tudja tölteni az embert, főleg egy durva fesztiválos időszakban.”

A zenekar március végén jelentette meg legújabb dalát. Az Amikor feladnád videója már a két milliós nézettséget is átlépte és a koncerteken is egyből megkedvelte a közönség:

Szerencsére nagyon szeretik! Szinte egyből az egyik koncertkedvenccé vált, mindig nagyon várjuk a koncerteken!

– mesélte Dávid.

A Halott Pénz fellépése után a PLÁZS újonnan felépített, hangszigetelt Arénájában folytatódik a buli: az ország egyik legfelkapottabb bulisorozata, a Necc Party ugyanis végre Siófokra is megérkezik, karrierje során először.

A Balaton egyetlen Necc Partyja visszahozza a kilenceves és kétezres évek belénk égett dalait, a ma már kínosnak tűnő, de reflexből feltörő rádiós slágereket ugyanúgy, mint a korszak őszintén rajongott pillanatait. A party rezidensei egy kötéltáncos ügyességével egyensúlyoznak a ciki-szerű és a menő számok között, rendre telt házas bulikat hagyva maguk után, bármerre is játsszanak.

Fotó: MTI/Komka Péter

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

plázs

fesztivál

zene

koncert

zenekar

buli

nyár