Óriási izgalmakat hozott a fogathajtó derbi: mutatjuk az eredményeket

HelloVidék   
  Megosztom
Óriási izgalmakat hozott a fogathajtó derbi: mutatjuk az eredményeket

Vasárnap véget ért Mezőhegyesen a Nemzeti Fogathajtó Verseny, a kategóriagyőztesek után az összetettben nyertesek is átvehették a trófeájukat. A többnapos derbire kilátogatók idén sem csalódtak: izgalmas versenyeken szurkolhattak kedvencüknek. Mutatjuk az eredményeket.

Május 6-9. között zajlott Mezőhegyesen az idei Nemzeti Fogathajtó Verseny, ahogy erről korábban hírt is adtunk. A vasárnap véget ért versengésen hazai lovasok mellett a szomszédos országok képviselői is bemutatták tudásukat. A rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal volt látogatható.

A többnapos viadalon a hazaiak mellett osztrák, cseh és romániai hajtók versengtek a trófeákért: tizenkilenc négyes fogat, harminckét kettes fogat, valamint egyes fogatok és pónifogatok vettek részt a rendezvényen.

Szombaton zajlott a CAN országos fogathajtó verseny maraton versenyszáma, íme az eredmények:

Szabó Roland nyerte a kettesfogathajtó-versenyt

Az "A" kategóriás kettesfogatok 33 fős mezőnyében Szabó Roland győzött, 2. Kovács Szabolcs Tamás, 3. Dani Marcell Balázs, 4. Penzer László, 5 .Farkas József, 6. Farkas László. Két versenyszám után 1. Farkas József, 2. Dani Marcell Balázs, 3. Szabó Roland; a négyesfogatok maratonját Dobrovitz József nyerte, 2. ifj. Dobrovitz József, 3. Lázár Zoltán, 4. Váczi István, 5. Jiri Nesvacil (CZE), 6. Papp János. Két versenyszám után Dobrovitz József áll az élen, 2. Lázár Zoltán, 3. ifj. Dobrovitz József.

A pénteki eredményekről korábban itt írtunk.

Vasárnap a CAN országos fogathajtó verseny akadályhajtó versenyszáma zajlott.

Az egyesfogathajtó-verseny élén Kun Andrea végzett, a póni kettesfogathajtó-verseny kategóriagyőztese pedig Aszódi Richárd.

A versenyszámok összetett eredményének győztesei: négyesfogathajtó-verseny győztese Dobrovitz József, a kettesfogathajtó-verseny összetett győztese Farkas László. A további eredmények itt részletesen megtekinthetők: Mezőhegyes 2021. - Információ

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fogathajtás

fogathajtó verseny

mezőhegyes

eredmények

verseny

rendezvény

lóverseny

lovassport