Gyereknap 2022: ezek a tűzoltóságok lesznek nyitva, itt az országos lista!

HelloVidék   
  Megosztom
Gyereknap 2022: ezek a tűzoltóságok lesznek nyitva, itt az országos lista!

Sok gyerek álma, hogy tűzoltó legyen, a katasztrófavédelem pedig gyermeknapon lehetőséget is biztosít erre. Május utolsó vasárnapja a katasztrófavédelemnél ismét a kicsikről szól, megnyílnak előttük a tűzoltóságok kapui. Az ország 373 pontján várják a tűzoltók a gyermekeket, szüleiket és kísérőiket.

Az elmúlt években a járvány miatt nem tudtuk fogadni a gyerkőcöket, azonban most újra megismerkedhetnek a tűzoltók izgalmas életével. A nap folyamán a tűzoltók több próbariasztást is tartanak, így az emeletről lecsúszó tűzoltókkal és szirénázó tűzoltóautókkal egyaránt találkozhatnak az érdeklődők. Az tűzoltólaktanyák ingyenesen, mindenféle előzetes regisztráció nélkül látogathatóak 10 órától egészen 16 óráig.

A résztvevő hivatásos tűzoltóságok listája itt érhető el:

https://katasztrofavedelem.hu/application/uploads/documents/2022-05/78799.html

A résztvevő önkormányzati és önkéntes tűzoltóságok listája itt érhető el:

https://katasztrofavedelem.hu/application/uploads/documents/2022-05/78800.html

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyereknap

tűzoltók

okf

gyerekek

tűzoltólaktanya