Ezt a napot nehogy kihagyd: duplán megéri ellátogatni a vidéki állatkertbe

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt a napot nehogy kihagyd:  duplán megéri ellátogatni a vidéki állatkertbe

A 200 állatfaj 900 egyedéről egész évben gondoskodó Debreceni Állatkert szeretné e gondoskodás kiterjesztésével minél szélesebb körben elérhetővé tenni az általa nyújtott kikapcsolódási, illetve élmény- és tudásszerzési lehetőségeket, így az adventi időszakhoz és az ünnepekhez közeledve örömmel jelenti be, hogy idén november 26-án hagyományteremtő céllal megtartja történetének első AdományoZOO Napját.

A Széles Diána alpolgármester védnökségével megvalósuló kezdeményezés keretében aznap 9:00 és 16:00 között mindenki fejenként 300 Ft-os regisztrációs belépővel látogathatja az intézményt, amely ezért a jelképes jegyárért cserébe azt kéri, hogy a vendégek lehetőségeikhez mérten hozzanak magukkal tárgyi adományokat (édességet, gyermekkönyvet, higiénés termékeket). A felajánlásokat a Debreceni Karitatív Testület fogadja és juttatja el a rászorulókhoz.

A jelképes árú belépővel minden programelem díjmentes, de támogatói belépő váltására és kedvenc állatuk örökbefogadására is lesz lehetőségük mindazoknak, akik szeretnének hozzájárulni az intézmény fejlődéséhez és lakóinak jólétéhez.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

állatkert

nagyardei kultúrpark

debreceni állatkert

adományozoo

adománygyűjtés