Két hétvégén is igénybe vehetjük az utazási kedvezményeket

HelloVidék   
  Megosztom
Két hétvégén is igénybe vehetjük az utazási kedvezményeket

November 30-án és december 14-én, pénteken a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. December elsején és 15-én a pénteki menetrend érvényes – tájékoztatta a HelloVidéket a MÁV.

A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok stb. is élhetnek a szokásos kedvezményekkel, valamint az elektronikusan vásárolt jegyekre is érvényesek a megszokott 5, illetve 10 százalékos kedvezmények. A 26 éven aluli – diákigazolvánnyal nem rendelkező – fiatalok pedig december 1-jén 10 órától 2-án éjfélig és december 15-én 10 órától 16-án éjfélig vehetik igénybe a hétvégi, 33 százalékos kedvezményű menetjegyet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

máv

utazás

vonat

hétvége

hellovidék

menetrend