Rendőri szigor: 153 sofőr bánta a kilengését

HelloVidék   
  Megosztom
Rendőri szigor: 153 sofőr bánta a kilengését

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít az ittas vagy bódult állapotban közlekedő sofőrök kiszűrésére. 2018 novemberében a megyében hat olyan személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, amelynek részese ittas sofőr volt. A járőrök további 147 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt tragédiát okozhatott volna.

A közlekedők továbbra is folyamatos ellenőrzésekre számíthatnak a megye útjain annak érdekében, hogy a hatóság minél több kockázati tényezőt kiszűrjön a forgalomból – olvasható a police.hu oldalon.

Fontos hangsúlyozni, hogy a kialakult tévhitekkel ellentétben már egy pohár szeszes ital elfogyasztása is számít. Az alkohol kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki - észlelési idő növekedése, reflexek tompulása, szemmozgató izmok lassulása -, amelyek a biztonságos közlekedéssel nem egyeztethetőek össze.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

járművezetés

ittas vezetés

police

rendőrség

közúti ellenőrzés

hellovidék