Káosz az utakon: balesetekre és csúszós, lezárt utakra kell számítani

HelloVidék   
  Megosztom
Káosz az utakon: balesetekre és csúszós, lezárt utakra kell számítani

Szinte az egész országra kiterjedt a havazás szerda hajnalra. A gyorsforgalmi utak általában sónedvesek, de az M7-es autópályán Balatonvilágostól nyugatra és az M6-oson Pakstól délre havas, hókásás a burkolat. Rövid idő alatt több baleset is történt - írja az index.hu.

A kedden kezdődött havazás miatt a Dunántúl, a Dél-Alföld és az Észak-Alföld fő- és mellékútjai havasak, hókásásak vagy sónedvesek - közölte szerda reggel honlapján az Útinform.

  • Keresztbe fordult egy kamion Pest megyében a 102-es főúton Tinnya és Pilisjászfalu között, a 18-as kilométernél egy sávon járnak a járművek.
  • A Veszprém megyei Tótvázsonynál oldalára borult egy busz, félpályán halad a forgalom, ketten megsérültek.
  • Lázinál, a 82-es főút 45-ös kilométerénél két autó karambolozott, félpályán megy a közlekedés.
  • Baja közelében, aa 167-es kilométernél az 51-es főúton két autó frontálisan ütközött, lezárták az utat.
  • A 40-es főút 4-es kilométerénél két autó ütközött Albertirsánál, félpályán járnak az autók.
  • Nyárlőrinc közelében a 44-es főúton kamionnal ütközött egy autó, félpályás korlátozások vannak a 18-as kilométernél.
  • Budapest határában a Röszke felé vezető oldalon baleset történt az M5-ös autópálya 15-ös kilométerénél, sávlezárás és lassabb haladás van érvényben.
  • Két teherautó ütközött az M6-os autópályán Pécs felé, a 106-os kilométernél a forgalmat Paks felé a 6-os útra terelik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tél

fagy

közlekedés

baleset

csúszásveszély