Káosz az utakon: balesetekre és csúszós, lezárt utakra kell számítani

HelloVidék   
  Megosztom
Káosz az utakon: balesetekre és csúszós, lezárt utakra kell számítani

Szinte az egész országra kiterjedt a havazás szerda hajnalra. A gyorsforgalmi utak általában sónedvesek, de az M7-es autópályán Balatonvilágostól nyugatra és az M6-oson Pakstól délre havas, hókásás a burkolat. Rövid idő alatt több baleset is történt - írja az index.hu.

A kedden kezdődött havazás miatt a Dunántúl, a Dél-Alföld és az Észak-Alföld fő- és mellékútjai havasak, hókásásak vagy sónedvesek - közölte szerda reggel honlapján az Útinform.

  • Keresztbe fordult egy kamion Pest megyében a 102-es főúton Tinnya és Pilisjászfalu között, a 18-as kilométernél egy sávon járnak a járművek.
  • A Veszprém megyei Tótvázsonynál oldalára borult egy busz, félpályán halad a forgalom, ketten megsérültek.
  • Lázinál, a 82-es főút 45-ös kilométerénél két autó karambolozott, félpályán megy a közlekedés.
  • Baja közelében, aa 167-es kilométernél az 51-es főúton két autó frontálisan ütközött, lezárták az utat.
  • A 40-es főút 4-es kilométerénél két autó ütközött Albertirsánál, félpályán járnak az autók.
  • Nyárlőrinc közelében a 44-es főúton kamionnal ütközött egy autó, félpályás korlátozások vannak a 18-as kilométernél.
  • Budapest határában a Röszke felé vezető oldalon baleset történt az M5-ös autópálya 15-ös kilométerénél, sávlezárás és lassabb haladás van érvényben.
  • Két teherautó ütközött az M6-os autópályán Pécs felé, a 106-os kilométernél a forgalmat Paks felé a 6-os útra terelik.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tél

fagy

közlekedés

baleset

csúszásveszély