Figyelem: vasárnap nem lehet e-matricát vásárolni, mutatjuk a részleteket

MTI   
  Megosztom
Figyelem: vasárnap nem lehet e-matricát vásárolni, mutatjuk a részleteket

Karbantartás miatt vasárnap hajnali egy és négy óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. pénteken az MTI-vel.

A karbantartás ideje alatt a megszokott szolgáltatások (e-matrica és viszonylatijegy-értékesítés, alacsonyegyenleg-értesítés, bírságriasztás) nem lesznek elérhetőek.

Felhívták az autósok figyelmét, hogy a fizetős útszakaszokra ebben az időszakban is csak érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet felhajtani. Ezért a NÚSZ azt javasolja az érintetteknek, hogy úthasználati jogosultságaikat még a karbantartás kezdete előtt vásárolják meg az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy mobilalkalmazás segítségével).

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autópálya matrica

autópálya