Hódítanak az elektromos autók: új töltőállomásokat adtak át vidéken

HelloVidék   
  Megosztom
Hódítanak az elektromos autók: új töltőállomásokat adtak át vidéken

Az NKM Mobilitás Kft. a budaörsi, zalaegerszegi és szombathelyi Decathlon parkolón kívül maglódi és csömöri áruháznál is elérhetővé tette elektromos autó töltőit az ügyfelek számára.

Az NKM Mobilitás Kft. töltőállomásai ezen kívül a Decathlon áruházak Dunakeszin, Miskolcon, Kecskeméten, Dunaújvárosban, Székesfehérváron, Győrben és Debrecenben található parkolóiban lesznek elérhetők a jövőben.

Az új töltőállomásokon 1 db Ensto Chago Pro EVF200-BSAC (2*22 kW AC, Type2 aljzattal) és 1 db Tritium Veefil RT 50 kW DC (CHAdeMO és CCS kábellel) töltőt telepített a társaság, tehát összesen 8 töltési pont áll az autósok rendelkezésére.

Az NKM még tavaly együttműködési keretmegállapodást írt alá a Decathlon áruházak tulajdonosával, a Tízpróba Magyarország Kft.-vel annak érdekében, hogy az országszerte 12 áruházhoz tartozó parkoló területeken 2019 év végétől az ügyfelek igénybe tudják venni a társaság elektromos autó töltő állomásait, amelyek közül a budaörsi és zalaegerszegi töltőállomást már átadta a társaság.

Az NKM Mobilitás Kft. töltőállomásain mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely már csak az NKM TöltőPont applikációból kezdeményezhető, így a szombathelyi töltőállomásokon is már csak az applikációval indítható el és állítható le a töltés.

Az NKM Mobilitás Kft., mint az NKM e-mobilitással és CNG szolgáltatással foglalkozó üzletága, az elektromos töltőállomás értéklánc jelentős részét lefedve kulcsrakész projektek keretében töltő telepítést, üzemeltetést, karbantartást és operátorként e-mobilitás szolgáltatást kínál üzleti ügyfelei számára.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

elektromos autó

töltőállomás

maglód

csömör

alkalmazás

nkm

decathlon

parkoló