Víz borítja a partot Keszthelynél: kiöntött a Balaton

HelloVidék   
  Megosztom
Víz borítja a partot Keszthelynél: kiöntött a Balaton

A Balaton magas vízállása és a viharos szél miatt kicsapódtak a hullámok Keszthelynél - írja a zaol.hu.

A portál szerint a viharos időjárás miatt a Balaton kilépett a medréből, így a parton belvíz alakult ki, ami a közeli padokat is vízben áztatja. A Keszthely Légi Project készített felvételeket a helyszínen:

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

vihar

viharos idő

belvíz

keszthely