Itt érzi igazán otthon magát A mi kis falunk Tecája

HelloVidék   
  Megosztom
Itt érzi igazán otthon magát A mi kis falunk Tecája

Az RTL Klubon futó Kalandozó című műsor vendége volt nemrég Bata Éva, A mi kis falunk Tecája. Mint azt a színésznő elárulta, az utazás szerelmese, szívesen tölti az idejét belföldi tájak felfedezésével.

Nagyon szeretek utazni, de sajnos a színházi évad alatt erre nem sok lehetőségem van. Már annak is örülök, ha két egymást követő napom adódik a pihenésre

– mesélte a színésznő, aki Törökszentmiklóst tartja a második otthonának.

Mostanában az erdős-hegyes vidékek is vonzanak, de alapvetően Balaton-őrült vagyok, vízközeli ember. Az egyik legjobb barátoméknak van egy családi nyaralójuk Szántódon. Oda minden nyáron lemegyünk, és ott minden nyáron történik valami olyan, ami kitart egész évben, és felemlegetjük

– mondta a műsorban Bata Éva.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

teca

a mi kis falunk

rtl

rtl klub

törökszentmiklós

balaton

szántód

bata éva

kalandozó

utazás