Itt érzi igazán otthon magát A mi kis falunk Tecája

HelloVidék   
  Megosztom
Itt érzi igazán otthon magát A mi kis falunk Tecája

Az RTL Klubon futó Kalandozó című műsor vendége volt nemrég Bata Éva, A mi kis falunk Tecája. Mint azt a színésznő elárulta, az utazás szerelmese, szívesen tölti az idejét belföldi tájak felfedezésével.

Nagyon szeretek utazni, de sajnos a színházi évad alatt erre nem sok lehetőségem van. Már annak is örülök, ha két egymást követő napom adódik a pihenésre

– mesélte a színésznő, aki Törökszentmiklóst tartja a második otthonának.

Mostanában az erdős-hegyes vidékek is vonzanak, de alapvetően Balaton-őrült vagyok, vízközeli ember. Az egyik legjobb barátoméknak van egy családi nyaralójuk Szántódon. Oda minden nyáron lemegyünk, és ott minden nyáron történik valami olyan, ami kitart egész évben, és felemlegetjük

– mondta a műsorban Bata Éva.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

teca

a mi kis falunk

rtl

rtl klub

törökszentmiklós

balaton

szántód

bata éva

kalandozó

utazás