Szomorú bejelentés: ezért lép ki a sorozatból A mi kis falunk egyik főszereplője

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú bejelentés: ezért lép ki a sorozatból A mi kis falunk egyik főszereplője

Molnár Áron elhatározásában az is közrejátszott, hogy úgy érezte: a hónapokig tartó, hosszú forgatási napok mellett már nem jut elég ideje saját projektjére, a noÁrra. Karaktere, Matyi kalandjain ugyanakkor még hetekig jól szórakozhatnak a nézők.

A mi kis falunk egyik közmunkását alakító színész, Molnár Áron úgy döntött: otthagyja a sorozatot. A színész elhatározásában az is közrejátszott, hogy úgy érezte, a hónapokig tartó, hosszú forgatási napok mellett már nem jut elég ideje saját projektjére, a noÁrra. Mindemellett nagyon hálás a sorozatban töltött elmúlt négy évéért és a fantasztikus rajongótáborért. Elképzelhetőnek tartja azt is, hogy a szerep révén megismert nagyszerű színészekkel és stábbal lesz még közös munkájuk valaha, hiszen békében váltak meg egymástól.

Kapitány Iván, a rendező szerint tudomásul kell venni, hogy egy ilyen lépésre mindig van esély, még akkor is, ha a színész a lehető legjobban érzi magát a karakterében. Megérti, ugyanakkor egyben sajnálja is Áron döntését.

A mi kis falunk az egyik legnépszerűbb magyar sorozat, aminek negyedik évada most szombaton újabb résszel folytatódott. A történet révén sok fiatal színészt ismerhetett meg a közönség, Matyi kalandjain pedig még hetekig szórakozhatnak a nézők, derül ki az RTL Klub Fókuszából.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

a mi kis falunk

sorozat