Horrorbaleset az M3-ason: egy kamion lóg le a hídról Miskolcnál

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset az M3-ason: egy kamion lóg le a hídról Miskolcnál

Egy kamion sofőrfülkéje lóg az M3-as autópályahídján Miskolcnál: egyelőre nem tudni, hogyan történt a baleset, a helyszínen vannak a mentést végző egységek - írja a katasztrófavédelem honlapja.

A katasztrófavédelem oldala szerint baleset történt az M3-as autópálya 149-es kilométerszelvényénél, Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon. A balesetet szenvedett kamion mentéséhez Tiszaújvárosból, Mezőcsátról, Mezőkövesdről érkeztek tűzoltók, valamint Debrecenből egy daru és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre tart. Egyelőre nem tudni részleteket a balesetről, ami ma reggel, 7 óra után történhetett. Az információk szerint a sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet. Az érintett útszakaszt lezárták. További képek itt találhatóak.

Fotó: Bp-i Autósok Közössége

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

közlekedés

autópálya

kamion