Horrorbaleset az M3-ason: egy kamion lóg le a hídról Miskolcnál

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset az M3-ason: egy kamion lóg le a hídról Miskolcnál

Egy kamion sofőrfülkéje lóg az M3-as autópályahídján Miskolcnál: egyelőre nem tudni, hogyan történt a baleset, a helyszínen vannak a mentést végző egységek - írja a katasztrófavédelem honlapja.

A katasztrófavédelem oldala szerint baleset történt az M3-as autópálya 149-es kilométerszelvényénél, Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon. A balesetet szenvedett kamion mentéséhez Tiszaújvárosból, Mezőcsátról, Mezőkövesdről érkeztek tűzoltók, valamint Debrecenből egy daru és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre tart. Egyelőre nem tudni részleteket a balesetről, ami ma reggel, 7 óra után történhetett. Az információk szerint a sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet. Az érintett útszakaszt lezárták. További képek itt találhatóak.

Fotó: Bp-i Autósok Közössége

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

közlekedés

autópálya

kamion