Horrorbaleset az M3-ason: egy kamion lóg le a hídról Miskolcnál

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset az M3-ason: egy kamion lóg le a hídról Miskolcnál

Egy kamion sofőrfülkéje lóg az M3-as autópályahídján Miskolcnál: egyelőre nem tudni, hogyan történt a baleset, a helyszínen vannak a mentést végző egységek - írja a katasztrófavédelem honlapja.

A katasztrófavédelem oldala szerint baleset történt az M3-as autópálya 149-es kilométerszelvényénél, Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon. A balesetet szenvedett kamion mentéséhez Tiszaújvárosból, Mezőcsátról, Mezőkövesdről érkeztek tűzoltók, valamint Debrecenből egy daru és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre tart. Egyelőre nem tudni részleteket a balesetről, ami ma reggel, 7 óra után történhetett. Az információk szerint a sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet. Az érintett útszakaszt lezárták. További képek itt találhatóak.

Fotó: Bp-i Autósok Közössége

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

közlekedés

autópálya

kamion