Azért ez erős: vidéken van az ország legdrágább parkolója, 6000 forint egy óra

HelloVidék   
  Megosztom
Azért ez erős: vidéken van az ország legdrágább parkolója, 6000 forint egy óra

Megvan az ország legdrágább parkolója: Erdőkertesen a vasútállomás mellett 6000 forint/óráért lehet parkolni, ezzel lekörözte az eddig ismert legdrágább nyíregyházi parkolót is - írja a 444.hu.

A portál olvasója küldött egy képet a lapnak, melyen az egyik erdőkertesi parkoló tarifái láthatóak egy közlekedési táblán. A parkoló a vasútállomás, a nemzeti dohánybolt és a fornettis között található, és a lap szerint úgy tűnik, hogy a helyi trafikosnak "elege lett abból, hogy a vasútállomás melletti parkolót nem csak az ő vásárlói, hanem a vonatokhoz érkezők is használják, ezért a múlt héten fogta magát és belevágott a forgalomszabályozásba."

A parkolójegyet a trafikban lehet megvenni, aki pedig fizetés nélkül parkol le, annak elszállíttatják a gépjárművét. Az eddigi legdrágább hazai parkolódíj Nyíregyházán volt, ahol az első ingyenes 30 perc után már tetemes összegeket lehetett elverni parkolódíjra. Három óra parkolás már 2400 forintba, 5 óra parkolás pedig 6000 forintba került. Az erdőkertesi vasútállomáshoz képest ez jutányos - írja a portál.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

parkolás

parkoló

közlekedés

autó

erdőkertes