Milliárdos beruházás: megkezdődött a burkolatfelújítás Jászfényszaru és Jászberény között

MTI   
  Megosztom
Milliárdos beruházás: megkezdődött a burkolatfelújítás Jászfényszaru és Jászberény között

Megkezdődtek a 32-es számú út burkolatfelújítási munkálatai Jászfényszaru és Jászberény között - jelentette be Pócs János, a térség országgyűlési képviselője a 32-es főút mellett, Jászberény határában tartott sajtótájékoztatón.

A 14,3 kilométeres útszakasz 2 milliárd 300 millió forint magyarországi forrásból újul meg, a tervek szerint az év végéig. A beruházás része annak a hazai forrásból megvalósuló több mint hétmilliárd forintos projektnek, amelynek keretében megújul a 3225-ös és 3224-es út Tiszasüly és Jászkisér közötti szakasza is

- közölte a képviselő, aki kiemelte, hogy folyamatban vannak a tárgyalások a Jászberényt elkerülő útról is.

Szabó Tamás, Jászberény polgármestere elmondta: a beruházásnak köszönhetően biztonságosabban, gyorsabban lehet majd kijutni a városból az M3-asra.

14 buszmegálló megújul, négy pedig megszűnik. Új csomópont épül Jászfényszaru külterületén és megújul a Szolnok-Hatvan vasúti pályát keresztező átjáró útburkolata is

- tette hozzá Vántsa Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatója.

A kivitelezést közbeszerzési eljárás alapján a STRABEL Konzorcium végzi, a konzorciumvezető a Strabag Általános Építő Kft., a lebonyolító a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

útfelújítás

útfejlesztés

jászfényszaru

jászberény