Ítéletidő: annyi jég esett Vas megyében, mintha havazott volna + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ítéletidő: annyi jég esett Vas megyében, mintha havazott volna + videó

Meghökkentő videót készített a A Met Hír nevű Facebook-oldal egyik követője: akkora jégeső volt a Vas megyei Káldon, mintha havazott volna (videó alább).

Az előrejelzések szerint ráadásul nem érnek véget a megpróbáltatások, az OMSZ jelentése szerint a szombatot országszerte az eső uralja majd. Többfelé lehet eső, zápor, zivatar, néhol felhőszakadás sem kizárt. A nyugatias szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű. Késő estére 13 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet. Így az sem kizárt, hogy lesznek még hasonló szélsőségek a mai napon, mint tegnap a Vas megyei Káldon. Íme:

a

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

káld

vas megye

jég

jégeső

jégkár

vihar

ítéletidő

omsz

meteorológia