Ítéletidő: annyi jég esett Vas megyében, mintha havazott volna + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ítéletidő: annyi jég esett Vas megyében, mintha havazott volna + videó

Meghökkentő videót készített a A Met Hír nevű Facebook-oldal egyik követője: akkora jégeső volt a Vas megyei Káldon, mintha havazott volna (videó alább).

Az előrejelzések szerint ráadásul nem érnek véget a megpróbáltatások, az OMSZ jelentése szerint a szombatot országszerte az eső uralja majd. Többfelé lehet eső, zápor, zivatar, néhol felhőszakadás sem kizárt. A nyugatias szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű. Késő estére 13 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet. Így az sem kizárt, hogy lesznek még hasonló szélsőségek a mai napon, mint tegnap a Vas megyei Káldon. Íme:

a

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

káld

vas megye

jég

jégeső

jégkár

vihar

ítéletidő

omsz

meteorológia