Ítéletidő: annyi jég esett Vas megyében, mintha havazott volna + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ítéletidő: annyi jég esett Vas megyében, mintha havazott volna + videó

Meghökkentő videót készített a A Met Hír nevű Facebook-oldal egyik követője: akkora jégeső volt a Vas megyei Káldon, mintha havazott volna (videó alább).

Az előrejelzések szerint ráadásul nem érnek véget a megpróbáltatások, az OMSZ jelentése szerint a szombatot országszerte az eső uralja majd. Többfelé lehet eső, zápor, zivatar, néhol felhőszakadás sem kizárt. A nyugatias szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű. Késő estére 13 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet. Így az sem kizárt, hogy lesznek még hasonló szélsőségek a mai napon, mint tegnap a Vas megyei Káldon. Íme:

a

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

káld

vas megye

jég

jégeső

jégkár

vihar

ítéletidő

omsz

meteorológia