Erről ne maradj le: itt a bérlet, amivel bármennyit utazhatsz a nyáron!

HelloVidék   
  Megosztom
Erről ne maradj le: itt a bérlet, amivel bármennyit utazhatsz a nyáron!

Országszerte kedvezményesen lehet utazni vonattal az augusztusban még kapható Vakáció 15 vagy 30 napos bérletettel; és szintén még váltható a Balaton 30 napos bérlet, amivel Budapestről a Balatonra, vagy a Balaton parton lehet vonatozni kedvezménnyel.

Augusztus 11-éig van lehetőség a 30 napos korlátlan magyarországi utazást biztosító, úgynevezett „Vakáció 30” bérlet megváltására a diákok számára; a „Vakáció 15” nevű bérlet pedig, ami 15 napos korlátlan utazást biztosít, augusztus 25-éig váltható - olvasható a Máv-Start közleményében.

Ezek a szezonális bérletek az érvénytartamon belül korlátlan utazást biztosítanak másodosztályon, a MÁV-START és a GYSEV teljes belföldi hálózatán. A bérlettel gyorsvonati pótjegyet sem kell váltani, de arra figyelni kell, hogy a többi feláras vonat csak felár megváltása mellett vehető igénybe, ilyen például az InterCity pót- és helyjegy.

A bérlet megvásárolható bérletpénztárban, automatából, vagy online (otthon nyomtatással, kijelzőn történő bemutatással, valamint automatás átvétellel is). A Vakáció 30 napos bérlet 15 900, a Vakáció 15 napos bérlet pedig 9900 forintért váltható minden előzőekben felsorolt értékesítési csatornán. Az ajánlatot a közoktatásban, vagy felsőoktatásban részt vevők vehetik igénybe érvényes nappali vagy esti tagozatos magyar, valamint nemzetközi diákigazolvánnyal. További információk a vasúttársaság honlapján olvashatók.

Azoknak, akik szeptember 13-ig többször utaznak Budapestről a Balatonra, vagy akár csak a Balaton parton vonatoznának, augusztus 15-éig érdemes 30 napos Balaton bérletet vásárolniuk. A Balaton 30 napos bérlet 14 900 forintért korlátlan számú utazásra jogosít Budapest és bármely balatoni vasútállomás között, valamint a balatoni állomások egymás közti viszonylatában másodosztályon.

A bérletekről további részletek itt találhatóak.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bérlet

balaton

vakáció

máv

vonat

utazás

kedvezmény