Erről ne maradj le: itt a bérlet, amivel bármennyit utazhatsz a nyáron!

HelloVidék   
  Megosztom
Erről ne maradj le: itt a bérlet, amivel bármennyit utazhatsz a nyáron!

Országszerte kedvezményesen lehet utazni vonattal az augusztusban még kapható Vakáció 15 vagy 30 napos bérletettel; és szintén még váltható a Balaton 30 napos bérlet, amivel Budapestről a Balatonra, vagy a Balaton parton lehet vonatozni kedvezménnyel.

Augusztus 11-éig van lehetőség a 30 napos korlátlan magyarországi utazást biztosító, úgynevezett „Vakáció 30” bérlet megváltására a diákok számára; a „Vakáció 15” nevű bérlet pedig, ami 15 napos korlátlan utazást biztosít, augusztus 25-éig váltható - olvasható a Máv-Start közleményében.

Ezek a szezonális bérletek az érvénytartamon belül korlátlan utazást biztosítanak másodosztályon, a MÁV-START és a GYSEV teljes belföldi hálózatán. A bérlettel gyorsvonati pótjegyet sem kell váltani, de arra figyelni kell, hogy a többi feláras vonat csak felár megváltása mellett vehető igénybe, ilyen például az InterCity pót- és helyjegy.

A bérlet megvásárolható bérletpénztárban, automatából, vagy online (otthon nyomtatással, kijelzőn történő bemutatással, valamint automatás átvétellel is). A Vakáció 30 napos bérlet 15 900, a Vakáció 15 napos bérlet pedig 9900 forintért váltható minden előzőekben felsorolt értékesítési csatornán. Az ajánlatot a közoktatásban, vagy felsőoktatásban részt vevők vehetik igénybe érvényes nappali vagy esti tagozatos magyar, valamint nemzetközi diákigazolvánnyal. További információk a vasúttársaság honlapján olvashatók.

Azoknak, akik szeptember 13-ig többször utaznak Budapestről a Balatonra, vagy akár csak a Balaton parton vonatoznának, augusztus 15-éig érdemes 30 napos Balaton bérletet vásárolniuk. A Balaton 30 napos bérlet 14 900 forintért korlátlan számú utazásra jogosít Budapest és bármely balatoni vasútállomás között, valamint a balatoni állomások egymás közti viszonylatában másodosztályon.

A bérletekről további részletek itt találhatóak.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bérlet

balaton

vakáció

máv

vonat

utazás

kedvezmény