Árad a Sajó: mutatjuk, mely útszakaszt zárták le miatta

MTI   
  Megosztom
Árad a Sajó: mutatjuk, mely útszakaszt zárták le miatta

Lezárták a 2523-as út Putnok és a sajóvelezdi elágazás közötti szakaszát csütörtök reggeltől a Sajó áradása miatt - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

A közleményben azt írták, hogy a lezárás ideje alatt a forgalmat Vadna felé terelik, kerülni a 26-os főúton lehet, amelyen ideiglenesen a teherautók is díjmentesen közlekedhetnek.

Az autósoknak azt ajánlják, hogy indulás előtt tájékozódjanak a lezáráshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a +36 1 336 2400-ás telefonszámon, illetve weboldalukon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal megtervezéséhez.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sajó

sajókaza

áradás

vadna

terelés

útlezárás