Érdemes lesz idelátogatni: gigafejlesztés kezdődött Sümegen

HelloVidék   
  Megosztom
Érdemes lesz idelátogatni: gigafejlesztés kezdődött Sümegen

Izgalmas és tapasztalatszerzésben gazdag időszak következik a fejlesztési-közművelődési-múzeumi szakemberek számára hamarosan. A város muzeális kiállítóhelyeinek fejlesztései, a Kisfaludy Emlékház és Ramassetter-ház projektjei ugyanis az interaktív eszközfejlesztési szakaszba léptek - írja a veol.hu.

Több fejlesztés is zajlik Sümegen: egy pályázat segítségével a Kisfaludy Emlékház új eszközöket kap, melyet jövőre már a látogatók is használhatnak. Az új eszközök a költő tárgyi és szellemi örökségét mutatják be érdekesen, hogy a fiatalok számára is befogadható legyen. A múzeum terminált, modern installációkat, LCD televíziókat kap, a meglévő tárgyakat pedig új kontextusba helyezik. A kiállítás Kisfaludy verseit, utazásait és szerelmeit idézi fel, melyek egy olyan komplex állandó kiállítási tervnek lesznek a részei, melyeket a jövőben szeretnének megvalósítani.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sümeg

fejlesztés

város

utazás

turizmus

felújítás