Botrány az első napon: 25 percet késett az új, szegedi InterCity

hvg.hu   
  Megosztom
Botrány az első napon: 25 percet késett az új, szegedi InterCity

Nagy port kavart a MÁV és GYSEV 2019-2020-as, csak nemrég óta érvényes menetrendje, amelyet elvileg azért készítettek, hogy csökkenjen a menetidő a Budapest-Cegléd-Kecskemét-Szeged vasútvonalon - írja a HVG.

Ahogy a portál írja, nagyon sok embernek nem tetszett a változtatás, még tüntetést is szerveztek Szegeden, hogy tiltakozzanak az új menetrend ellen. Nem is indultak zökkenőmentesen az új menetrendszeritni járatok.

A Közlekedő Tömeg a Facebookon írta meg, hogy a Napfény IC 25 percet, a Hírös IC pedig 11 percet késett, ráadásul az IC-k kecskeméti megállásának pótlására bevezetett gyorsvonatok is 10-15 perc késéssel közlekedtek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vonat

utazás

szeged

intercity

késés