Gazdára vár a tiszaszigeti történelmi ingatlan: hatalmas fogás lehet egy vidékre költözőnek

HelloVidék   
  Megosztom
Gazdára vár a tiszaszigeti történelmi ingatlan: hatalmas fogás lehet egy vidékre költözőnek

A fővárosban ennyi pénzért szinte semmit sem kapni, de Csongrád megyében is megoszlanak a lehetőségek, a kifejezetten jó vételnek számító, 25 millió forint alatti áron kínált ingatlanok között. Tiszasziget “kultúrtörténeti relikviája”, melyről közel egy éve már írtunk, tehát már önmagában kincsnek tűnik. Arról nem is beszélve, hogy az összegért 2 családi ház is jár! Reméljük, 2020 meghozza a szerencsét és a gondos tulajdonost a Szélmalom-domb számára - írja a delmagyar.hu.

Eladó Tiszasziget, egyik kultúrtörténeti relikviája, 2 db családi házzal! Tiszasziget történetét meghatározza földrajzi helyzete. A település a két nagy folyó a Tisza és Maros ártere között keletkezett, egy szigetszerű árvízmentes területen fekszik.A Község északnyugati legmagasabb részén elhelyezkedő Szélmalom dombot kínáljuk eladásra. A domb területe 4767 m2, különleges szépségét egyedei elhelyezkedése kölcsönzi. Az ingatlan belterületi, kivett lakóház besorolású

- áll a portál által megosztott hírdetésben.

Mint írják, a domb Tisza folyó felőli, elülső részén már messziről jól észrevehető a hajdan szebb napokat látott szélmalom. Ahogy a lap is említi, a malomhoz felvezető csiga vonalú kocsifeljáró, ugyancsak északnyugati oldalán eladásra kínálnak még egy 1620 m2-es területű szántóföldrészt, amely átminősítés után kiválóan alkalmas lehet parkolónak.

A domb észak keleti lankájának tövében ugyancsak eladó egy külön helyrajzi számon található 8769 m2-es, mocsár besorolású ingatlant, mely jelenleg halastóként funkcionál. Aljzatának tisztítását, és a halakkal való telepítést a jelenlegi tulajdonos korábban elvégezte. A tó mélysége átlagosan 1,5m.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszasziget

csongrád megye