Leszakadt egy 130 éves híd Piliscsabán: gyalogosok és autósok is használták

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Leszakadt egy 130 éves híd Piliscsabán: gyalogosok és autósok is használták

1890 körül épült. Egy részét munkagépekkel elbontották, a másik részéhez viszont nem mertek nyúlni, mert attól féltek, hogy az utca is beomolhat. A kár százmilliós nagyságrendű.

Leomlott egy kisebb híd Piliscsabán - számolt be az M1 aktuális csatorna Híradója vasárnap. Az 1890 körül épült hidat gyalogosok és autósok is használták, most több mint egy kilométeres kerülőt kell tenniük.

Az információk szerint szombat délután egy arra járó kocogó vette észre, hogy elkezdett omlani a híd. A polgárőrség lezárta a helyszínt, a katasztrófavédelem kereső kutyákkal érkezett a helyszínre, mert nem tudták, nincs-e valaki a törmelékek alatt.

Remélik, hogy meg lehet menteni a hidat. A kár százmilliós nagyságrendű.

A Piliscsabai Polgárőr Egyesület nemcsak információkat, de képeket is posztolt Facebook-oldalán a leszakadt hídról. Azt írják: a környéket éjszaka is biztosították az omlásveszély miatt, hogy még véletlenül se menjen senki a közelébe. A továbbiakról valószínűleg hétfőn döntenek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

piliscsaba

híd

hídomlás

baleset