Szikláról zuhant le egy turista Pilisszentkereszten: súlyos sérüléseket szenvedett

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Szikláról zuhant le egy turista Pilisszentkereszten: súlyos sérüléseket szenvedett

A baleset a Boldog Özséb kilátó közelében történt szerdán. A férfit csak gyalogosan lehetett megközelíteni, a mentésben a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltói, valamint a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vett részt.

Lezuhant a szikláról egy turista Pilisszentkereszten szerdán, közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A baleset a Boldog Özséb kilátó közelében történt. A szóvivő elmondása szerint a férfi 2 métert zuhant, és

A balesethez a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók vonultak, az egységek a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálattal közösen mentették ki a férfit.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője elmondta, a férfit súlyos végtagsérülések miatt helyszíni ellátás után baleseti osztályra szállították.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága képeket is posztolt a mentésről:

Címkép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

turista

pilisszentkereszt

lezuhant