Szikláról zuhant le egy turista Pilisszentkereszten: súlyos sérüléseket szenvedett

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Szikláról zuhant le egy turista Pilisszentkereszten: súlyos sérüléseket szenvedett

A baleset a Boldog Özséb kilátó közelében történt szerdán. A férfit csak gyalogosan lehetett megközelíteni, a mentésben a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltói, valamint a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vett részt.

Lezuhant a szikláról egy turista Pilisszentkereszten szerdán, közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A baleset a Boldog Özséb kilátó közelében történt. A szóvivő elmondása szerint a férfi 2 métert zuhant, és

A balesethez a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók vonultak, az egységek a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálattal közösen mentették ki a férfit.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője elmondta, a férfit súlyos végtagsérülések miatt helyszíni ellátás után baleseti osztályra szállították.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága képeket is posztolt a mentésről:

Címkép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

turista

pilisszentkereszt

lezuhant